Női Közéleti Vezetőképző

Harmadik képzési alkalom

_MG_9802.jpg
Január 17-18-19-én, Debrecenben került megszervezésre az MCC Női Közéleti Vezetőképző Program harmadik képzési alkalma.

Ezen alkalommal hazai és nemzetközi előadókkal és trénerekkel találkoztak a résztvevők. Első képzési napot Debrecen alpolgármester asszonya, Széles Diána nyitotta meg. Ezt követően Orbán Balázs miniszterhelyettes úr zártkörű kerekasztal-beszélgetésére került sor, amelynek keretében a résztvevők feltehették kérdéseiket.

A képzés második napján, előadóink között üdvözölhettük Melissa O’Sullivan aligazgató asszonyt, a Danube Institute magyarországi kihelyezett központjától.

Előadásának fókuszában a személyes vezetői tapasztalatok, a networking kulisszatitkaiba avatta be a résztvevőket. Mindemellett a résztvevőknek lehetősége volt saját kérdéseik feltevésére. A női vezetők előadói sora Kocsik-Marossy Virággal folytatódott, a Debreceni Vagyonkezelő ZRT vezérigazgatójával. Előadásának alaptémája az önkormányzat, városvezetés és management volt. Ennek keretében a jelenlevőknek lehetősége lvolt saját kérdéseik feltevésére.

A szombati képzési nap második fele az intenzív készségfejlesztő gyakorlatokról szólt. Nagy Noémi HR szakértő és tréner által vezetett, az énmárka felépítés, selfbranding készségfejlesztő gyakorlati program zárta a képzéssorozatot.

Az intenzív képzési napot a Női Közéleti Vezetőképző Program Alumni találkozója koronázza meg, amelynek keretében a jelenlevők saját szakterületeknek megfelelően osztották meg tapasztalataikat.

A Női Közéleti Vezetőképző Program debreceni alkalmának harmadik képzési napja, Baritz Laura és Sominé Nagy Ditta, Emberközpontú vezetés a 21. században című előadása nyitotta meg. Ezt követően intenzív tárgyalástechnika és vitatréning készségfejlesztő gyakorlat következett, Surjányi Fannival és Lanku Mátéval, az MCC Vitaakadémia szervezőivel.

Mindhárom képzési napon a résztvevőknek alkalmuk volt informális beszélgetéseket folytatni a meghívott előadókkal, szakmai érdeklődésüknek megfelelően tájékozódhattak és építhették kapcsolati tőkéjüket.

Támogatóink: